2016-07-24
了解我嘅朋友都知道,我成日都希望星期日嘅早餐去食得特別d . 向來對早餐冇乜要求甚至係唔食嘅我,只係會係同放假嘅時間食早餐。今日山長水遠去到赤柱,食呢一個美味,無數明星都來排隊嘅咖央西多士!地方唔講,地道,熱係熱d , 環境係無咩咖喇!各位接受唔到嘅就可以唔泥啦!大家唔需要預期佢會一樣嘢食都得精彩,就好似人生咁樣,唔係每一日都要精彩咁過!只需要一樣兩樣夠出色,自然就夠你懷念!飲品唔講,淨係講佢哋最出名嘅西多士。西多士對於我來講係一種情意結,有時唔開心就會落去金記食西多,食完晚飯又會想去食件西多!對我來講最完美嘅食西多士時間,就係放假冇壓力,帶住副超,望住本書嘅一刻!再配上一件蛋味香濃裏邊質感棉棉嘅西多!贏左!...呢度嘅西多係圓形嘅,冇咗四邊硬硬嘅角,全件都 係咁軟熟!裏面包住嘅係自家製咖央醬,我知道佢 哋老闆會星期都自家製作呢個醬,新鮮好味! 麵包我深信唔係自己做架啦!但係永遠都keep住係 軟綿綿嘅水準,我估最主要嘅原因就係因為佢地貨 如輪轉,所以麵包可以新鮮軟熟! 西多勁外層點上蛋汁炸過之後,再配上牛油!呢四 樣野:方包,咖央醬,蛋汢,生油就已經完成呢 個賣足幾十年放暢銷嘅赤柱特
大家唔需要預期佢會一樣嘢食都得精彩,就好似人生咁樣,唔係每一日都要精彩咁過!只需要一樣兩樣夠出色,自然就夠你懷念! 飲品唔講,淨係講佢哋最出名嘅西多士。
西多士對於我來講係一種情意結,有時唔開心就會落去金記食西多,食完晚飯又會想去食件西多!對我來講最完美嘅食西多士時間,就係放假冇壓力,帶住副超,望住本書嘅一刻!再配上一件蛋味香濃裏邊質感棉棉嘅西多!贏左!... 呢度嘅西多係圓形嘅,冇咗四邊硬硬嘅角,全件都 係咁軟熟!裏面包住嘅係自家製咖央醬,我知道佢 哋老闆會星期都自家製作呢個醬,新鮮好味! 麵包我深信唔係自己做架啦!但係永遠都keep住係 軟綿綿嘅水準,我估最主要嘅原因就係因為佢地貨 如輪轉,所以麵包可以新鮮軟熟! 西多勁外層點上蛋汁炸過之後,再配上牛油!呢四 樣野:方包,咖央醬,蛋汢,生油就已經完成呢 個賣足幾十年放暢銷嘅赤柱特色小食!
我可以形容佢係冇一次泥食唔好食咖西多,永遠即 叫即整即上枱,個種軟淋嘅感覺!配上尖尖清嘅咖 央醬,我成日都話覺得自己食緊棉被!好軟好味好 可愛! 呢度唔會同你供應糖漿,都唔需要佢,呢一個味道 剛剛好有香味,有甜味,有質感