2018-11-09
位於荃灣廣場呢間嘅韓燒,我都唔止第一次黎,其實我覺得唔錯,但就唔明點解咁少人幫襯!!今晚同男友兩人又黎食飯,第一次叫呢個泡菜餃子,咬落去好有空氣感,泡菜味味會太辣,脆卜卜皮,唔錯唔錯!!第2樣叫了個泡菜豆腐豬肉湯,第2次叫了。上次試過食完番尋味,男友就覺得辣,我就覺得啱啱好!!豆腐超滑,湯入面又多菜,如果唔係叫了煎餅,真係想叫碗白飯送湯呀海鮮煎餅,因為叫了好多泡菜,所以呢個點了海鮮味,入口脆邊,海鮮份量都算合格黎韓燒更要燒燒佢,點了羊鞍同厚豬腩,店員推介牛肋骨,但唔食牛所以無點。厚豬腩夠厚切,其實佢嘅豬頸肉都好好味架。至於羊鞍一碟3件,唔記得影相呀!調味唔濃,有少許羊味,我喜歡呀最後順帶一題,呢度嘅泡菜每次都有三款。聽店員講是自家制,唔係交貨黎,因為我真係超愛佢地整嘅泡菜呀!仲帶包肉嘅生菜同樣新鮮無輪泡菜同生菜都係任食架!!!但大家當然唔好浪費喇,食得哂先好叫呀!仲有仲有。星期一至四晚市好似有6折!!仲抵食。今晚唔使四百蚊埋單!!
仲帶包肉嘅生菜同樣新鮮
無輪泡菜同生菜都係任食架!!!
但大家當然唔好浪費喇,食得哂先好叫呀!