紅磡黃埔隱蔽韓國菜小店🇰🇷‼️極邪惡超佛心芝士拉絲🥺🤍✨.黃埔好多嘢好食🥹不過韓國菜我真係好少呢頭搵到🥺呢間見新開而且韓式前菜任添梗係要食😽🤭一入到去其實鋪面都頗細😛唔怪之得一堆外賣係張枱😹😹咁夜晚兩個人叫咗兩個主菜兩個小食同飲品食到飽到上心口🤤😛小食係>>>主菜😛‼️.1️⃣牛油果辣醬都市拌蒟蒻麵(💰$98)🤍如果怕肥同想健康啲呢個超啱‼️除咗牛油果同辣醬,佢仲有雪梨條、紅蘿蔔條、青瓜同水煮蛋🤤記住要撈如果好似我咁頭幾啖辣到留口水😿不過食翻側邊嘅配菜超解辣🫶🏻✨不過我唔鐘意牛油果加辣🥹可能我慣咗撈包食😹😹2️⃣炙燒雞肉飯(💰$98)🤍啲雞肉多到呢🥰我欣賞啊最鐘意蛋白質🤭水準中上啦唔太油而且有陣炙燒香超鐘意🫶🏻🤩下次可能經過會想食下湯飯🥹係我嘅失誤居然唔記得叫個韓式湯試下🥹🥹3️⃣泡菜煎餅 (💰$48)🤍呢個呢係我朋友話成張枱最鐘意😹😹整體嚟講就係口感層次夠豐富😛入面好足料仲有紅椒同洋蔥😽煎得超香脆🥹🫶🏻不過最緊要係隔離個醬油畫龍點睛🥹不過講真我自己就還好😛4️⃣瀑布芝士粟米 (💰$48)🤍呢個先係我最鐘意🥹🤍‼️咁多芝士又有拉絲🥹鹹鹹甜甜仲有奶香點會輸🤭🤭5️⃣飲品 - 梳打水 、檸檬伯
紅磡黃埔隱蔽韓國菜小店🇰🇷‼️
極邪惡超佛心芝士拉絲🥺🤍✨
1️⃣牛油果辣醬都市拌蒟蒻麵(💰$98)

2️⃣炙燒雞肉飯(💰$98)

3️⃣泡菜煎餅 (💰$48)

4️⃣瀑布芝士粟米 (💰$48)

5️⃣飲品 - 梳打水 、檸檬伯爵茶(💰$16、38)
🤍建議本身飲半糖叫少甜!雖然幾鐘意個配搭但有啲甜飲完口渴咗🥹😿
📍都市樂 (紅磡)
紅磡德民街29號地下H2號舖
🤍[8/10]
#蛋美在紅磡 #香港美食 #紅磡美食 #hkfoodie
#黃埔美食 #韓國菜 #hkeat #hkig #小食 #hongkongfood #梳打 #黃埔 #紅磡 #煎餅 #852food #yellowfood #泡菜 #hkfoodig #美食推介 #美食分享 #蛋美吃韓國菜 #便當 #粟米 #芝士 #拌麵 #蒟蒻麵