自從晚六就無得係外面餐廳堂食 呢輪經過波仔都見到唔少人起裡面買嘢返屋企開餐 今晚我都唔例外 入到去發現原來依加波仔既款式都幾多元化 除咗西餐意粉中餐蒸飯糖水 原來依加連叮叮菜包 麻辣雞煲都有 今晚我就帶咗份麻辣雞煲 水煮牛肉同叮叮通菜加埋包馬拉盞醬 同白飯做晚餐 當中最推介麻辣雞煲 雞煲唔止味道好似出面餐廳食既咁惹味 雞翼同雞鎚啖啖肉 幾正 裡面洋蔥 一條條 好軟淋好香甜 水煮牛肉有啲香辣牛肉片幾硬滑 都唔錯 叮叮通菜煮好撈埋佢包馬拉盞醬 幾香口 全部度送飯一流 唔想微波爐都可以隔水蒸加熱 簡單得嚟有菜有肉 好方便 唔洗咁多功夫就食到餐幾好即日起至8月31日波仔全線分店仲有個優惠價依加用$39 就買到 (原價$45) 麻辣雞煲/水煮牛肉 而買任何一款小菜系列既產品 仲可以用優惠價$6配多個白飯或者加$8仲可以配返個紅米飯