2023-07-05 66 views
福岡漢堡扒之前係尖沙咀食過,今日經過旺角,見到入面人人都燒緊漢堡扒,好吸引🤤我地又走入去食😂強烈推薦同fd 黎食2人餐🤩因為抵好多,又有多個丼飯同飲品👍🏻上菜速度好快👍🏻而且店員會好細心咁教你點煎,同埋點先可以冇咁易煎燶👍🏻好nice 我哋叫左3號餐,除左2份漢堡扒,仲有好大個牛肉丼飯😍 牛肉同香茹炒得好香🤤仲有蛋黃拌勻下面D珍珠米😋真係好味👍🏻主角係芝士蛋蒜和牛漢堡扒😍成個波波形真係好得意😍切開少少放上熱石到燒,每面燒3秒就翻一翻,直至變左色就食得。👍🏻蒜片極多極香🤩 仲有少少拉絲嘅芝士,味道好惹味自己燒到成品嘅滿足感好大🤩😂😂途中職員都好熱心留意塊石頭唔夠熱,就會幫你換過粒熱石👍🏻好細心!食得好飽好滿足👍🏻

月見味噌牛丼飯

芝士蛋蒜和牛漢堡扒

👍🏻蒜片極多極香🤩 仲有少少拉絲嘅芝士,味道好惹味

自己燒到成品嘅滿足感好大🤩😂😂

食得好飽好滿足👍🏻