2024-06-15 48 views
阿華田脆脆香蕉煎餅呢個係我係香港食過最好食嘅香蕉煎餅,外皮非常之脆,香蕉容好厚,香蕉肉已壓成香蕉容,口感好軟滑。香蕉非常之香甜。完全做到外脆內軟。而且阿華田脆脆更是畫龍點睛。個人覺得甚至比朱古力更加夾。〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️堅泰炒金邊粉金邊粉好多蝦芽菜作為配料,調味非常之好味。仲有好多花生碎。質地係濕濕滑滑的。〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️泰式烤豬頸肉飯呢個價錢黎講都算好多豬頸肉,我略嫌豬頸肉唔夠入味。D飯軟硬度適中,泰國米好香。〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️香葉肉碎飯 果然係泰國人主理,肉碎非常之惹味,有少少辣、肉碎好濃味,好有香葉味。
阿華田脆脆香蕉煎餅

呢個係我係香港食過最好食嘅香蕉煎餅,

堅泰炒金邊粉

金邊粉好多蝦芽菜作為配料,調味非常之好味。仲有好多花生碎。
質地係濕濕滑滑的。

泰式烤豬頸肉飯

呢個價錢黎講都算好多豬頸肉,我略嫌豬頸肉唔夠入味。
D飯軟硬度適中,泰國米好香。

香葉肉碎飯