2023-05-19
👍🏻法式柚子海鹽蜜糖燒雞配墨西哥莎莎(配薯條) $128雞皮搽上蜜糖香烤,甜甜地有焦香,薄脆食落唔會好肥膩,燒得好香😛呢個一定要連皮食!個皮係精粹所在🤪肉質嫩滑juicy,香草醃得入味配搭墨西哥莎莎酸酸地幾開胃,不過燒雞其實本身都夠晒味,唔點醬仲好食柚子海鹽係灑係碟邊,可以點少少調味,幾特別味道:8/10性價比:8/10-👍🏻WM泰式紅咖哩烤豬手配自家製酸青瓜(配薯條) $228有驚喜!西泰fusion嘅概念,豬手用泰式紅咖哩醃製豬皮爽彈微微焦脆,咖哩味好突出豬手肉鹹香十足,保持少少肉汁,唔柴唔韌,肉味好濃,真係幾好食🤤配搭咖哩鹽同泰式酸辣汁,咖哩鹽好似shakeshake粉豬手點泰式酸辣汁真係第一次食,又幾夾喎😆有兩大舊,肉多唔會剩係得骨,一個女仔都未必食得晒,可以share整體比較濃味偏鹹,適合重口味人士,但我地就好啱口味啦😙味道:8/10性價比:8/10-整體味道唔錯,fusion idea有驚喜,土瓜灣分店坐得都幾舒服闊落,大埔、馬鞍山同荃灣都有分店另外仲有dinner set menu,價錢約$128-$248包埋餐湯/沙律同餐飲,係啟岸嚟講唔算特別貴🤓-📍WM Café &
呢個一定要連皮食!個皮係精粹所在🤪
肉質嫩滑juicy,香草醃得入味
柚子海鹽係灑係碟邊,可以點少少調味,幾特別
味道:8/10
性價比:8/10
👍🏻WM泰式紅咖哩烤豬手配自家製酸青瓜(配薯條) $228
有驚喜!西泰fusion嘅概念,豬手用泰式紅咖哩醃製
豬皮爽彈微微焦脆,咖哩味好突出
配搭咖哩鹽同泰式酸辣汁,咖哩鹽好似shakeshake粉
豬手點泰式酸辣汁真係第一次食,又幾夾喎😆
整體比較濃味偏鹹,適合重口味人士,但我地就好啱口味啦😙
味道:8/10
性價比:8/10