2024-02-13 224 views
今日同個friend嚟左呢間餐廳食lunch😍係觀塘站行過黎大約5分鐘就到一入餐廳就已經覺得好舒服 有泰文歌聽好chill又有露營feel 3個大帳篷🏕️有花有草🌿🌿我地嗌左2個lunch set🍽️好特別嘅露營帳篷🏕️泰式雞肉金邊粉 雞肉串評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻入口酸酸甜甜好開胃 雞肉串嫩滑多汁👍🏻👍🏻真係燒得好好食好入味,金邊粉撈埋一齊食好有泰式風味好開胃椰香菠蘿珍珠帶子雞肉意大利飯評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻勁香椰子味🥥係我估唔到嘅咁好食,有芝士🧀️一齊食好creamy好好食,每粒飯都沾滿椰香汁,雞肉又係好嫩滑😋藍蝶花荔枝特調評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻好靚有少少氣,仲有粒荔枝好鮮甜,但杯嘢就唔夠荔枝味芒果桔子特飲評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻勁好飲好fresh🥭🍊兩種水果加埋真係好有泰國風味,好似去左沙灘🏖️飲呢杯飲品咁
今日同個friend嚟左呢間餐廳食lunch😍
係觀塘站行過黎大約5分鐘就到
我地嗌左2個lunch set🍽️

好特別嘅露營帳篷🏕️

泰式雞肉金邊粉 雞肉串

椰香菠蘿珍珠帶子雞肉意大利飯

藍蝶花荔枝特調
評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
好靚有少少氣,仲有粒荔枝好鮮甜,但杯嘢就唔夠荔枝味

芒果桔子特飲