2024-06-18
⛺️露營主題餐廳🍴!想去好耐 一入左夏天就無得camping 熱到嘔🥲但又好掛住掛住camping 個vibes🥹於是就上網搵 邊度有得glamping 但出左呢間餐廳🍴所以就let “s go!馬拉盞炒椰葉苗$88好特別!未食過椰菜葉苗 通常都會叫炒通菜😂口感唔錯 椰菜bb切開一半 咬落好爽口泰式虎蝦炒金邊粉$128金邊粉調味唔錯 虎蝦仲開埋邊 方便食🦐前幾日先去完泰國 拍得住泰國🇹🇭煙燻盒子西班牙黑毛豬鞍$248呢個真係出色 有驚喜!一開盒 有迷煙四霧 煙燻味好重🪵肉質juicy肉嫩🐷再沾埋班蘭香茅燒汁 就另一種風味 !如果唔係唔沾都得 本身煙燻味都好香🪄芒果桔子特飲$42好怕泰國飲品偏甜 但結果岩岩好!芒果香甜 而桔子既酸甜就中和返🥭🐿️🍃推介 camping主題夠特別 勁family able 見到好多daddy mami都帶小朋友黎⛺️食物都好yummy🌼下次要叫多啲人!我想坐tent 入面 😹想食蟹肉白咖喱意粉!
馬拉盞炒椰葉苗$88
好特別!未食過椰菜葉苗 通常都會叫炒通菜😂