2024-07-23
餐廳嘅環境好舒服,裝潢有種好grand嘅感覺😆座位好舒適,都有好多大枱超級啱family gathering 。啲員工都好nice,會主動介紹有咩好食👍🏻🔅冬陰功湯湯底酸辣開胃,就算夏天食都覺得好ok👍🏻而且加入咗各樣嘅香料,令湯更加味道更有層次! 入面有新鮮嘅海鮮同埋香嫩嘅雞肉,大滿足~🔅串燒 (雞牛豬)呢度嘅串燒配埋自製沙嗲汁,真係好正!尤其係雞肉串,肉質鮮嫩多汁,配埋香濃嘅沙嗲汁真係好惹味😋🔅燒春雞釀香茅黃飯個燒春雞皮脆肉嫩,配上香茅釀料,帶出獨特嘅香味。黃飯飯粒鬆軟,入口有淡淡嘅香氣。而且個份量超足,完全係4人份量嚟🤣同朋友或者屋企人share嚟食絕對係好選擇🔅椰汁珍多冰 & 泰式奶茶椰汁珍多冰同泰式奶茶,兩款都好飲!椰汁珍多冰唔會死甜而且珍多冰好煙韌😋至於泰式奶茶,香氣四溢,滑順嘅奶茶味道加埋茶香,絕對係一種享受!
🔅冬陰功湯
🔅串燒 (雞牛豬)
🔅燒春雞釀香茅黃飯
🔅椰汁珍多冰 & 泰式奶茶