2012-09-04
自己絕對唔係鐘意食BUFFET既人,但見到有張6折COUPON,真係認唔住叫阿老豆請我去食 自問都唔鐘意學人寫食評,但今次即管學人寫吓啦…冷盤有凍海鮮及刺身壽司。凍海鮮有海蝦、青口、蟹腳、螺肉都算新鮮。刺身有三文魚、油甘魚、吞拿魚、八爪魚及螺片。我都係最歡喜吃三文魚,但我最尾竟然食得最多係油甘同螺片,其他刺身鮮甜度都算合格。沙律都有好幾款,有幾款沙律醬俾人用,有款幾特意,但唔知係咩醬,好似蛋黃醬咁,另外有款細細杯煙三文魚杯,卷到好似朵玫瑰花咁,怪住食唔記得影相。熱盤我真係反而無咩特別興趣,但我都有照食我最LIKE既海鮮,燒帶子、炸蠔、秋刀魚、軟殼蟹,帶子都OK大隻,但D炸蠔就麻麻地,可能我唔鐘意D炸粉,軟殼蟹再大隻D就好囉 。另有車仔麵檔,即叫即整,還可以啦。甜品款式相對較多,我絕對要俾10個LIKE佢,因為佢有6款Haagen Dazs雪糕任食,超正呀,其他甜品杯及蛋糕款式算多,但又唔可以講話10個出色,但又唔差囉,無咩特別咁。