每年生日都係買LamLam脷比我食本身都覺得男朋友冇誠意 但係佢話自己真係好鐘意食 原來忠實fans黎個蛋糕盒好靚 係Tiffany blue嘅色 呢個盒都易拆易裝 如果食唔曬想留返第二日食都唔洗煩點綁返條繩呀搵第二個盒裝咁 方便原盒雪返蛋糕口味好多 本身想食香芋但係最後一件比人買走左 選擇得太耐😭佢嘅千層蛋糕一啲都唔hea 係側面睇都見到有好多層 件餅夠濕潤 cream唔會過膩 可以一次過食2件都得!焦糖咖啡味個咖啡味好濃 焦糖嘅cream令到造型好靚 不過始終都係咖啡味為主體培茶味都夠 唔會好似其他蛋糕店咁淡味或者係啲唔知咩茶咁百香果芝士就最fresh 百香果酸酸甜甜好開胃 芝士味令到件cake多左一個層次好想試曬全鋪頭嘅味 不過已經買到第三次都仲未試曬🥹
每年生日都係買LamLam脷比我食

培茶味都夠 唔會好似其他蛋糕店咁淡味或者係啲唔知咩茶咁