2021-11-09 365 views
活在記憶中……係好定壞?🤔記得第一次食松記係喺深水埗,當時好少周圍去食野,覺得好好味,今日嚟荃灣見倒松記好想尋回記憶所以即刻走咗入去。糖水嚟講舖都唔算細,但檯擺得好密。以前幾錢真係唔記得,因為有人請嘅😅,而家睇返單價都唔算貴,大多廿幾蚊,因為其他嘅物價真係太高。點咗個海底椰紫米露23蚊,加6蚊有8粒芋圓, 芋圓有蕃薯有芋頭味嘅,偏硬,唔夠煙韌。另order 榴槤pancake , 28蚊 share,堂食都用膠盒實在非常唔環保🙈,榴槤都幾足料💗,不過香味差少少(當然有人覺得係臭味🤣).時間嚟到8點,全埸滿座,出面仲有人龍超誇張,講真其實又唔係話好好食,不過有啲情懷同唔貴咁囉🤣
活在記憶中……係好定壞?🤔
糖水嚟講舖都唔算細,但檯擺得好密。

海底椰紫米加芋圓

榴槤斑戟

2021-11-06
$39 (Last Night Supper)