2018-02-06
點完湯 就送上微暖餐包 一行6人 每人一個 開頭仲以為點幾多個湯先有幾多個包以前好討厭呢個餐包 但係當越來越小見到呢種餐包既時候就覺得佢好珍貴 男仕們 哥哥同爸爸就點左個牛尾湯 好濃味 我就覺得味道重手左少少我就未坐低既時候已經睇中左呢個燕窩雞蓉湯 我諗可以養顏 阿嫂就嗌左個海鮮湯 勁足料 有鮑魚 蟹肉 等等 入口既海鮮味一D都唔假 ! 百幾蚊一碗 絕對係交足功課!嗌左2份蝦多士 唔太油 炸粉又唔厚 多士中間仲夾左肝醬 側邊D沙律都好好食 夠多沙律醬點左個乾炒牛河 呢個就比瑞士汁少河遜色 唔會話特別好味瑞士汁炒河 係菜遠牛河既朋友 精髓係個汁 所以醬汁既比例既比較多牛舌 厚厚既牛舌 好少見 我開頭覺得就咁睇都幾難接受 不過食落又真係幾好味 唔難咬 唔同出面又UN又老燒魚 比較多骨 乳鴿係咁多道菜之中最失色 唔香 肉質較乾 巨型梳乎厘 6個人分都覺得多 好香蛋味 瑞士汁雞翼 全晚既焦點 雞翼漲卜卜 無雪味 雞肉都好滑 都加埋無敵瑞士汁
我就未坐低既時候已經睇中左呢個燕窩雞蓉湯 我諗可以養顏
點左個乾炒牛河 呢個就比瑞士汁少河遜色 唔會話特別好味