2023-02-09 86 views
今年係同男朋友拍拖3周年,我哋揀左尖沙咀嘅Hue Dining 食飯慶祝!呢度嘅環境好靚,好啱情侶拍拖食飯!食物方面,我哋揀咗Sea View Menu😋鴨肝凍醬🦆--前菜已經好吸引😍味道唔單止濃郁,仲有淡淡的酒香同香草味。 俾人一種好清新嘅感覺😌。我好like🥰🥰薯仔丸子🥔-- 第一次食用🥔薯仔做嘅丸子。薯仔加左🍄蘑菇同脆米。食落口嘅層次好豐富。好快就比我食晒!海鱸魚🐟-- 魚肉鮮甜,外面燒到脆卜卜,落落去勁香口,加埋栗子🌰同南瓜湯🎃作為醬汁,令到魚嘅鮮味更加明顯!蛋白脆餅 🍰-- 紅桑子蛋白脆餅🥚加車厘子果醬🍒同雲尼拿忌廉🍦呢個配搭真係冇得彈,入口唔算好甜。仲有香濃嘅果香味。超正!三重朱古力蛋糕 🍫--每一啖除咗有好香濃嘅朱古力味🍫,仲有柑橘果醬🍊。朱古力仲有幾個唔同嘅層次。美味之餘,仲有入口即溶嘅感覺!岩晒鍾意食朱古力嘅朋友!男朋友超級滿意今晚呢餐,佢話好快會book位再同我去食🥰

男朋友超級滿意今晚呢餐,佢話好快會book位再同我去食🥰