Sky726

2023-11-07 417 views
今個紀念日老公帶給我驚喜!不懂浪漫的他竟然也會預先預訂了精緻晚餐,當我來到呢間飽覽夕陽氣氛,伴隨燭光的好氣氛餐廳時,當下不禁有一點感動。生蠔好新鮮,店長果然冇介紹錯👍試了愛爾蘭石蠔和法國吉拉多生蠔,石蠔味道較香濃,法國蠔口感清新爽口鮮甜,各有千秋。濃厚而幼滑的南瓜湯配上軟熟的麵包是西餐前菜不二之選!其中晚餐還會跟一款新鮮沙律和三文魚他他,食材新鮮味道清新,夠晒開胃!見到其中一款,主菜好特別,係板燒自家35天乾式熟成美國安格斯肉眼扒伴燒汁,熟成牛扒比較少見,值得一試。賣相很給力👍肉質帶有咸香味,風味有點像風乾火腿,油脂香氣也比較重,係一個唔錯嘅體驗。烤虎蝦伴香草蕃茄醬意粉🍝特巨型虎蝦賣相吸引,酸酸甜甜的蕃茄醬意粉吃起來也額外開胃🤤提拉米蘇👉🏻這款甜品有驚喜,外貌打卡able之外,味道亦是我杯茶,唔會太甜咖啡味都好出,味香not苦係值得一讚,遇到生日或者紀念周年仲可以寫字,非常Nice👍總括呢度環境一流,服務貼心,非常適合拍拖,或者浪漫慶祝一番。@sky726hk#sky726hk

@sky726hk

#sky726hk