🇫🇷🌹浪漫法國小餐館🌹🇫🇷@ canele.hk 好有feel ,好decent ,好chill ,好高質. 食set ,水準高,擺得又靚,様樣都咁好食😍前菜🥗新鮮製作自家製酸種麵包配自家製牛油,個麵包又暖又脆、對住個火爐食,特別warm 🔥你知我係牛油怪,會成塊成。真係好正。沙律有超健康嘅紅菜頭,車厘茄,再加上開胃嘅紅醋汁,做前菜超醒胃。主菜🍽️🥩美國安格斯西冷牛扒-高質,超juicy .唔會太諗或者太韌,啱啱好。Grill得好香,再加黑椒汁,提升味道,真心正。🦞波士頓龍蝦, 鮮甜爽口,用蒜蓉奶油焗,個base 超香配菜配薯條,冇限任添。開心停不了,有超水準嘅甜品做終結👨‍🍳甜品招牌朱古力疏乎厘,配雲呢拿雪糕,佢用左72%黑朱古力🍫,唔會太甜,好有質感。柚子芝士蛋糕-超重既柚子味,好清新🍰最後一句壓軸,可露麗必食,好鍾意佢外脆內暖嘅口感。飲左杯好特別嘅 cocktail. Coffee tea or both , 綠茶再加咖啡,又幾夾。下面喺酒吧,仲可以去飲番杯嘢添。
🇫🇷🌹浪漫法國小餐館🌹🇫🇷@ canele.hk

好有feel ,好decent ,好chill ,好高質.
食set ,水準高,擺得又靚,様樣都咁好食😍

前菜🥗

主菜🍽️

🥩美國安格斯西冷牛扒-高質,超juicy .

🦞波士頓龍蝦, 鮮甜爽口,用蒜蓉奶油焗,個base 超香

配菜配薯條,冇限任添。

開心停不了,有超水準嘅甜品做終結
👨‍🍳甜品
柚子芝士蛋糕-超重既柚子味,好清新🍰

最後一句壓軸,可露麗必食,好鍾意佢外脆內暖嘅口感。

, 綠茶再加咖啡,又幾夾。

下面喺酒吧,仲可以去飲番杯嘢添。