2023-12-17
🌊趁住放假近近地坐車入柏麗灣行下食下野🚌坐15分鐘車好快已經離開繁囂💆🏻♀️小島好舒服😌有陽光☀️與海灘🏖️好relax喔❤️我哋仲搵到呢間係海灘旁邊嘅意大利餐廳🇮🇹坐一陣車入到黎即刻感覺好似飛出咗香港👍好chill呀好舒服呢🥳🐠Tuna Tartare $148 : 色香味俱全嘅吞拿魚牛油果塔塔除咗賣相好靚😍絕對係一道開胃菜呀✅裡面有吞拿魚🍣洋蔥🧅酸豆❤️調味非常之美味🥳🥟Panzerotti with Pircini Mushrooms $158 : 呢個意大利牛肝菌意雲吞味道好香好濃🍄 雲吞味煙煙靭靱❤️⼝感豐富😋絕對可以滿⾜喜歡牛肝菌香味嘅我🥳🦞Seafood Risotto $208 : 意大利海鮮燉飯味道濃郁🔥咬入口嘅米心有口感😍鮮甜十足😋食完係會令人掛住嘅味道🥳🇮🇹Sabayon $88 : 食意大利菜一定要食呢個傳統意大利甜品Zabaglione😍好香蛋味同酒味❤️喺沙灘對住個海享受呢個甜品🏖️又係另一番味道👅🍹Vanilla Milkshake $65 : 香滑濃郁😋味道唔錯🥳🍓Strawberry Milkshake $65 : 呢個係我其中一個好喜歡嘅飲品🥤鍾意土多啤𠼝嘅香味✅
🍓Strawberry Milkshake $65 : 呢個係我其中一個好喜歡嘅飲品🥤鍾意土多啤𠼝嘅香味✅正呀喂🥳