2022-11-24 39 views
同男朋友撐枱腳 搵左間靚靚法國餐廳入到去已經覺得幾Feel 貼住窗邊重有海景🤩Order兩個Dinner Set $398 & $418Order後 職員就會上兩款開胃小菜🥖法包配銀魚蛋黃醬外脆內軟 蛋黃醬texture 都幾rich🥓Parma ham 配蜜瓜都幾fresh 又甜又鹹 好開胃Starters:🍲周打蜆湯比出面飲過既都要更濃郁更creamy 有驚喜🥗燒牛肉配塔布勒沙律類似牛肉他他 一黎到 就覺得份量十足 平時出邊細細碟都唔平 呢度一碟我同男朋友都食唔哂Main Course:🍝波士頓龍蝦扁意粉配龍蝦汁直接半隻龍蝦🦞好爽口 而且龍蝦汁好濃郁每條意粉都非常掛汁 好creamy!🥩香烤肉眼扒配薯條及小甘筍好香牛味 都保持到外脆內軟 而且薯條另外一碟上 完全食唔哂🤣 牛扒order 五成熟 但略嫌熟咗少少食到最後 當日既Chef竟然親身現身同你傾偈🤣 分享佢用既原材料同烹調方法 令我覺得自己真係食到佢原汁原味 唔係額外加工嘅味道所以如果有慶祝嘅日子或者節日一定會再食😋😋
同男朋友撐枱腳 搵左間靚靚法國餐廳

🥗燒牛肉配塔布勒沙律

Main Course:
🍝波士頓龍蝦扁意粉配龍蝦汁
直接半隻龍蝦🦞好爽口 而且龍蝦汁好濃郁
每條意粉都非常掛汁 好creamy!

🥩香烤肉眼扒配薯條及小甘筍

所以如果有慶祝嘅日子或者節日一定會再食😋😋
$400 (Dinner)
  • 周打蜆湯
  • 波士頓龍蝦扁意粉伴龍蝦汁