Hiring
Monthly
$18,000-$25,000
Monthly
2024-01-28 1316 views
Happy Friday 又去搵好西食🤣 今次揀左海之戀商場入面既WM Cafe & Bar,遲左收工差唔多8點去到已經坐滿哂人,室外好chill幾有氣氛 但今個星期太凍得幾度🥶 都係坐係入面算Menu 都非常多款式選擇,Pizza、Burger、Pasta、Risotto、Main Course 樣樣都齊,唔算太肚餓就揀左日本帶子明太子扁意粉同雙層安格斯芝士牛肉漢堡兩款only🤪✨日本帶子明太子扁意粉 $158有5粒帶子,帶子彈牙煎得幾香口,明太子醬汁濃郁得黎有少少辣香,意粉既軟硬煮得剛剛好,配搭帶子同明太子嘅組合,味道超級滿足,明太子嘅鹹香同帶子嘅鮮甜完美融合,另外仲有少少野菌點綴,整體幾好而且份量都足夠,好飽!✨雙層安格斯芝士牛肉漢堡 $128 配薯條(+$18)安格斯牛肉好鮮嫩多汁,勁厚身,漢堡內仲有兩層芝士,口感creamy,香味濃郁,啲肉汁同芝士嘅結合,真係一絕!加埋生菜、番茄、洋蔥、幾粒酸瓜同香脆嘅麵包,味道更加豐富,超大份好飽肚,薯條都完全唔慳皮,熱辣辣上碟,捧腹而回。✨+$38套餐(沙律, 吉列炸蠔, 是日餐湯/餐包, 凍西柚蜂蜜綠茶)套餐既沙律作為前菜份量會相對輕盈

✨日本帶子明太子扁意粉 $158

✨雙層安格斯芝士牛肉漢堡 $128 配薯條(+$18)

套餐既沙律作為前菜份量會相對輕盈一點,另配兩粒吉列炸蠔,脆卜卜好食,餐湯則好普通蕃茄湯,無特別材料較為失望,餐包就比我想像中好食,配牛油有驚喜。
凍西柚蜂蜜綠茶好開胃,有少少西柚嘅酸爽同蜂蜜嘅甘甜味,口感好涼爽,好解渴而且唔算好甜岩哂我,唔洗加錢飲都幾抵。

整體食物都不錯,西鐵站商場黎講依個價錢真係算抵,又方便環境又唔錯有露天位置,會再黎食,我見晚市都坐滿哂人,不過侍應態度就幾差,無咩禮貌,無笑容都算,講野語氣都好惡,希望下次黎唔係咁。
2024-01-26
Type of Meal