入去坐低 5:38pm叫左野食,一路等左15分鐘個海南雞飯都未拎到出黎,我相信一間專賣海南雞飯既舖頭應該一早準備好海南雞同飯唔洗慢慢煮下麻?等左15分鐘5:55pm同左阿姐講,唔知係咪真係有幫我地問廚房,過左20分鐘5:58pm終於有個阿姐係廚房拎住兩盤海南雞飯出黎不過唔係俾我地 係俾隔離遲我地10分鐘入座既客人,我即卡大大聲同阿姐講我等左廿分鐘啦喎點解係俾佢地先? 佢先死死地氣抽一盤俾我 搞到我成個乞衣乞佢飯咁。亦令人懷疑究竟頭先個阿姐係咪真係有幫我追廚房個飯? 快快趣食完埋單,拎定張信用卡出黎,埋單櫃台姓郭既阿姐叫我自己用自助埋單埋,話唔收信用卡。下!?你台面成部信用卡機擺左出黎,而且你都擺明見到我想用信用卡俾,你同我講唔收信用卡? 擺明唔想幫客人手收錢姐? 有冇咁懶啊?以後不會再光顧!

以後不會再光顧!
2024-05-05
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
  • 沒有