2023-03-26
最近去完日本旅行之後就已經勁掛住日本,所以即刻上網搵下有冇好味,性價比又高嘅日本野😍終於比我搵到e間🫶🏻一入到餐廳就發現有大大個清酒櫃同清酒吧台,仲有比佢個靚靚海景吸引住🤩個環境真係好岩飲返2杯🤓唔係好識揀酒都唔緊要,因為餐廳安排左大量唎酒師駐場餐牌入面有各款刺身,壽司,煮物,串燒等等🥰仲要價錢合理👍🏻🌸三文魚腩2切三文魚腩超肥美,仲要厚切🤤有入口即溶嘅油脂感🥰刺身控必點😋🌸花樂杯花樂杯賣相好精緻,壽司飯上面有香蔥吞拿魚蓉,鮮甜海膽,甜蝦,三文魚籽😍口感有層次,仲要勁新鮮🥰🌸松葉蟹肉海膽甲羅燒石鍋飯甲羅燒入面有滿滿嘅蟹膏,蟹肉,海膽,仲有蛋黃,拌好之後就將甲羅燒入面嘅材料放到石鍋與飯拌勻,所以飯粒帶蟹膏嘅鮮味🤓熱辣辣👍🏻仲食到蟹肉😋🌸海老野菜天婦羅盛合天婦羅盛合包左炸海老,南瓜,茄子等等,當中海老天婦羅最難過,外面係簿簿嘅脆漿,入面係鮮甜嘅大蝦🥳🌺牛肉稻庭烏冬烏冬食落口感滑滑,質感好好,湯底係鰹魚湯🤩牛肉口感嫩嫩,配埋天婦羅一齊食就係絕配🤓
餐牌入面有各款刺身,壽司,煮物,串燒等等🥰仲要價錢合理👍🏻
🌸三文魚腩2切
三文魚腩超肥美,仲要厚切🤤有入口即溶嘅油脂感🥰刺身控必點😋
🌸花樂杯
🌸松葉蟹肉海膽甲羅燒石鍋飯