2024-03-29
🇯🇵呢間環境真係無得輸❤️好正呀💯📸餐廳裝修充滿着昭和風✅大愛日式和風嘅感覺❤️重點係佢重有個無敵大海景🌊🐮日式紅酒燉牛面肉包飯🌈呢個牛面肉燉得非常之嫰滑呀❤️滿滿嘅醬汁鋪滿蛋白飯上面✅蛋仲有好香好滑添👍呢個一定要試吓呀💯🦀炸軟殼蟹扁意粉🌈上枱見到呢隻炸軟殼蟹真係不得了呀🦀原隻炸到脆卜卜🔥好味到全隻手手脚脚都吃光光喔😋呢個有好多蕃茄汁伴住個彈牙嘅扁意粉🥫又可以打卡📸又好食🤤一流呀🥳🍗炸七味雞軟骨🌈炸到香香脆脆嘅七味雞軟骨🔥超。大。份呀❤️好味道🤤一粒接一粒🐥秒殺呀🥳🍮白龍布甸牛奶大福盛🌈上面個大福餅真係好新鮮、好軟熟、好好食🤤加埋下便嗰個香香濃濃嘅布甸🍮側邊仲鋪滿士多啤梨🍓我大愛呢個甜品🍮好推介喔💯☕️紅豆牛奶🌈超濃郁嘅紅豆牛奶🥛味道唔會好甜😋每啖都有紅豆粒粒🫘正呀喂🥳☕️焙茶牛奶🌈喜歡焙茶嘅就梗係叫返杯嚟嘆吓啦🥰呢杯焙茶好正宗👍味道好濃✅仲有個靚靚拉花🌼色香味俱全💯打卡啱晒📸
🐮日式紅酒燉牛面肉包飯
🦀炸軟殼蟹扁意粉