2023-07-18
之前去過食dinner覺得好好食!今次去食lunch,都好高質!🤤環境靚!好舒適!有大海景😍🤎自家製蝦片加3款配醬好正!!- Pomelo Salad(柚子沙律, 花生, 羅望子, 蝦, 青檸)好開胃🤤忍唔住不停食😆- 大廚Adisak特別推薦(椒鹽魷魚, 炸魷魚, 秘製香料, 泰式海鮮椒蘸醬, 蒜香蛋黃醬)幾好食!好香口!- Seabass Coconut(泰式香燴鱸魚, 水煮海鱸魚, 南薑椰奶, 芫茜, 茉莉米飯)個魚高質!配汁好好味🤍- Tiger Curry(紅咖哩虎蝦, 烤菠蘿, 椰子, 辣椒, 泰國青檸, 白飯) +$202隻大虎蝦!!好高質!好好味🤤👍🏻甜品都正!比較特別同有層次✨可可椰子(椰子雪糕, 朱古力醬, 朱古力威化, 吉士忌廉) +$30士多啤梨椰子布甸(椰子布甸, 士多啤梨, 羅勒, 士多啤梨沙冰) +$30奢綽臻選午餐 $280/位
之前去過食dinner覺得好好食!
今次去食lunch,都好高質!🤤
環境靚!好舒適!有大海景😍
🤎自家製蝦片加3款配醬好正!!
好開胃🤤忍唔住不停食😆
幾好食!好香口!
個魚高質!配汁好好味🤍
2隻大虎蝦!!好高質!好好味🤤👍🏻