2023-05-31 108 views
夏天就梗係要去海邊玩吓,我哋呢一班高貴嘅媽媽,梗係揀番啲有冷氣既既海邊餐廳☺️我哋一早就book咗Pizza Workshop 比4個小朋友一齊玩🤩做完個pizza會焗好比佢地自己食,果然自己整嘅食物係特別好食😍偽韓仔一下子親成個食晒☺️套餐,仲包括左飲品!除咗證書之外,佢哋當日用嘅圍裙同埋廚師帽,都可以俾你帶走拎返屋企再用👍🏻👍🏻食完佢哋就可以出去出面嘅沙灘度玩,我哋就可以夾住塊玻璃慢慢嘆美食,睇住佢地流汗😅我有幾款嘢食都幾鍾意,下次你哋嚟都可以不妨試吓🥰雜錦凍肉芝士拼盤真係令人垂涎三尺啊!有巴馬火腿、高柏火腿、米蘭莎樂美腸、煙燻風乾火腿、巴馬臣、意大利藍芝士、陳年帕哥連勞及他黎治奧芝士,再配上杏桃🍑、提子🍇、醃漬小黃瓜🥒、醃漬珍珠洋蔥🧅、核桃🌰、蜜糖🍯同薄脆餅乾🍪,真係幾豐富呀!啲肉芝士同配料嘅味道一齊嚟,啱晒三至四個人食。傳統卡邦尼意粉味道真係非常正宗!佢配煙燻豬臉煙肉🥓、羅馬式帕哥連勞芝士🧀同高溫消毒蛋黃🍳,令啲意粉味道更加濃郁!白酒忌廉煮澳洲新鮮青口青口配上車厘茄🍅同意大利番茜🌿,再加上香濃嘅白酒忌廉汁,實在係太好味啦!夢幻自選薄餅你可以任選四款配料,例如小朋友最愛嘅菠蘿🍍,加上

我有幾款嘢食都幾鍾意,下次你哋嚟都可以不妨試吓🥰
雜錦凍肉芝士拼盤

傳統卡邦尼意粉

白酒忌廉煮澳洲新鮮青口

夢幻自選薄餅
你可以任選四款配料,例如小朋友最愛嘅菠蘿🍍,加上啲薄脆嘅餅底,真係一啖接一啖停唔到嘅好滋味!