2021-10-30 66 views
最近屯門碼頭開左間特色cafe 成日經過都見到好多人 一直都好想試 今日weekend下午茶時段終於有位 即刻拉埋個朋友入去試呢間cafe雖然唔係好大 但呢度真係好好坐 佈置得好靚玫瑰鮮奶咖啡朋友叫左呢杯咖啡 我試左幾啖 好香玫瑰味 同咖啡好夾 重點個拉花拉得好靚 青BB梳打我叫左呢一杯 其實係青蘋果梳打 入面仲有d青提子 好清新 好好飲 賣相勁靚 打卡一流呀自家製青醬煙三文魚意粉呢個意粉份量好大 兩個人share食真係好足夠 意粉好香草味 正 煙三文魚都好正呢間cafe仲有多款ge全日早餐揀 飲品選擇又多 仲有聽講呢度ge甜品都好正 下次一個要再黎試晒咁多款美食當我上黎打食評 先發現除左屯門碼頭呢間cafe 係建生村都仲有間分店 有機會一定要試埋總括而言 呢間coffee shop真係好高質 一定會再幫襯 100分
呢間cafe雖然唔係好大 但呢度真係好好坐 佈置得好靚

玫瑰鮮奶咖啡