2019-04-28 1102 views
今日去左大埔,食晚飯都唔知食乜好,住大埔嘅朋友介紹,話大埔墟街市個熟食中心食海鮮抵食,不過就要自己下面嘅海鮮檔買完上去加工。海鮮喎!諗都冇諗就跟住呢個方向去食飯喇!我哋係下面個街市買完餸,就拎左上去搵「三小姐」開飯!我地買左蟶子,扇貝,蟹,海蝦,魚。上到去,再加左d小菜。有千島骨,招牌雞半隻,炸大腸,椒絲腐乳通菜,腐竹白菜。最後阿姐提我地,如果要食個椰皇燉鮮奶要落埋單留定,問我哋要唔要,甜品喎梗係要啦😬白灼海蝦 - 😋😋豉椒炒聖子 - 😋😋招牌雞 - 😋腐竹白菜 - 😋炸大腸 - 😋薑蔥炒蟹 - 😋😋😋千島骨 - 😋 蒜蓉粉絲蒸扇貝 - 😋😋😋蒸魚 - 😋😋😋椒絲腐乳通菜 - 😋😋椰皇燉鮮奶 - 😋😋😋

白灼海蝦 - 😋😋

豉椒炒聖子 - 😋😋