2022-11-26 2859 views
🔹Chef’s Cut🔹中環街市🔹西餐🔹Weekend之選~ 純粹覺得啲相好靚,食物又唔錯~所以推介下~餐廳無黃藍,但鬼佬野咁樣~都幾chill我地叫左一份海鮮拼盤同香烤羊架配黑松露薄荷醬、燒薯、椰菜花~羊扒非常鮮嫩,份量亦都多,好適合一齊分食海鮮拼盤佢有六款醬汁俾我哋揀,包括一隻柚子檸檬汁、千島醬、海鮮醬、等等,非常好食另外餐廳做緊生蠔優惠,叫飲品就可以用$138,配6隻生蠔,好抵食~新鮮、高質,配啤酒或者白酒都好正Chef’s Cuts 網址: https://s.openrice.com/QrbS0NQKB00~uZ5MGAA地址: 中環皇后大道中93號中環街市地下G01-G03號舖電話: 95744254=====================#中環街市 #中環美食 #中環好去處 #中環好西關注組 #hkig #hkfoodie #hkfood #hkwine #hkgirl #restaurant
🔹Chef’s Cut🔹中環街市🔹西餐🔹

新鮮、高質,配啤酒或者白酒都好正

Chef’s Cuts

地址: 中環皇后大道中93號中環街市地下G01-G03號舖