2024-01-12
今日放假,我地一行2人黎到,食完結論就系:果然值得一試呀!今日既套餐就系:暖羊羊海鮮火鍋放題!!~~~~先飲胡椒花膠湯~~~~第二:任食惹味羊腩煲~~~~第三:蒸海鮮~~~~第四:任食肉類海鮮火鍋美國牛肩胛🏻我想同大家介紹一間我最鐘意嘅任食肉類海鮮火鍋店🍲。首先,佢哋嘅美國牛肩胛肉質細嫩新鮮,一入口即溶,入面嘅肉汁令人回味無窮😋。仲有雞腿肉咁juicy,完全唔會乾柴感覺,配上店家嘅秘製醬料🥢,真係令人食指大動。再黎,呢度仲有鮮味十足嘅海鮮🦐,即開即食,新鮮度絕對有保證👍,每樣都可以話係海中極品。呢度既肉類同海鮮可以隨心配搭,令每一個客人都可以按自己口味享受火鍋嘅樂趣🎉,係一場視覺同味覺上嘅雙重享受😍。更加正嘅係,無論你食幾多,都係一個價錢💰,絕對係超值之選👏。所以我個人好推薦你哋嚟試下呢間火鍋店,保證令你食到盤底望天😆,心滿意足噶!雞腿肉✌🏻肥牛超級大,肉質鮮美彈牙,每一口都系享受~正呀!一上臺就已經非常吸睛,色澤鮮豔,少許油光。海鮮鮮🏻包括魚、蝦、蟹、貝類等。提供了豐富的蛋白質和維生素,可以一次食過夠。羊腩煲🏻羊肉而且好juicy,好好食,我地都食左好多。湯汁入口舒服,油潤卻不會很膩
今日既套餐就系:暖羊羊海鮮火鍋放題!!
~~~~先飲胡椒花膠湯
~~~~第二:任食惹味羊腩煲
~~~~第三:蒸海鮮
~~~~第四:任食肉類海鮮火鍋 美國牛肩胛🏻
我想同大家介紹一間我最鐘意嘅任食肉類海鮮火鍋店🍲。首先,佢哋嘅美國牛肩胛肉質細嫩新鮮,一入口即溶,入面嘅肉汁令人回味無窮😋。仲有雞腿肉咁juicy,完全唔會乾柴感覺,配上店家嘅秘製醬料🥢,真係令人食指大動。再黎,呢度仲有鮮味十足嘅海鮮🦐,即開即食,新鮮度絕對有保證👍,每樣都可以話係海中極品。呢度既肉類同海鮮可以隨心配搭,令每一個客人都可以按自己口味享受火鍋嘅樂趣🎉,係一場視覺同味覺上嘅雙重享受😍。更加正嘅係,無論你食幾多,都係一個價錢💰,絕對係超值之選👏。所以我個人好推薦你哋嚟試下呢間火鍋店,保證令你食到盤底望天😆,心滿意足噶! 雞腿肉✌🏻
肥牛超級大,肉質鮮美彈牙,每一口都系享受~正呀!一上臺就已經非常吸睛,色澤鮮豔,少許油光。 海鮮鮮🏻
包括魚、蝦、蟹、貝類等。提供了豐富的蛋白質和維生素,可以一次食過夠。 羊腩煲🏻
羊肉而且好juicy,好好食,我地都食左好多。湯汁入口舒服,油潤卻不會很膩。