2020-07-09 669 views
«705»少可有食麻辣野黃店 見親都會mark實🤪﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣▷招牌涼皮 $28▶夫妻肺片 $48牛肚、豬耳、牛脷、火雞腎招牌涼皮因為係凍嘅,辣得黎好啱夏天食,涼皮厚身同大片,每一條都索晒汁~🤤 質感好滑!不過都幾考筷子功好易夾斷,比起我比平時自己買黎整涼伴嘅唔算太煙韌,食落好似啫喱咁,但就更易入口,加上酸酸辣辣更加開胃!上面啲碗豆都好香口🤪另外可以直接加唔同小菜係涼皮度,如果選擇困難嗌夫妻肺片就啱晒,一款幾味,我覺得呢個味辣過涼皮🥵刀功好勁全部都切到好薄好幼,唔同部位夾埋一齊食口感都好正,如果送埋酒就真係一流~﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣兩姊妹涼皮有限公司太子柏樹街15號地舖
«705»
少可有食麻辣野黃店 見親都會mark實🤪
﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣

▷招牌涼皮 $28
▶夫妻肺片 $48
牛肚、豬耳、牛脷、火雞腎

﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣
兩姊妹涼皮有限公司