2024-09-27
淘大商場附近一向都好多好嘢食,其中呢間SuperNormal有好多朋友都話必試,今日就一於去試吓佢哋出名嘅豬手。蘑菇湯自家製牛油餐包一向都好鍾意飲蘑菇湯,由其是呢種菇味夠濃又有香甜忌廉味,配埋餐廳自家製牛油餐包,飲完胃口大增🤤。蟹籽青瓜海蜇芥末沙律海蜇同沙律超夾,配合埋芥末沙律醬口味十分清新。招牌柚子脆皮德國豬手一上枱已經聞到好香,外層係肉眼睇都知佢爆脆嘅豬皮,內裡包住係色澤鮮嫩嘅豬手肉。外皮咬落係先脆後軟嘅兩層口感,豬手肉就嫩口之餘帶有陣陣鹹香味,柚子醬甜中帶微酸,三樣合埋一齊咬我只可以話兩個字「超爽」,好滿意佢哋嘅豬手😋,蟹肉海鮮龍蝦汁蟹籽天使麵上層有蟹籽,下層有蟹肉混合埋天使麵,外層有鮮蝦圍住,每口食落層次同口味都非常豐富,龍蝦汁又夠晒濃郁鮮甜,整體非常出色。即磨咖啡凍檸茶SuperNormal (淘大商場2期) (九龍灣)九龍灣牛頭角道77號淘大商場2期地下G196-199號舖
蘑菇湯
自家製牛油餐包
蟹籽青瓜海蜇芥末沙律
海蜇同沙律超夾,配合埋芥末沙律醬口味十分清新。
招牌柚子脆皮德國豬手
蟹肉海鮮龍蝦汁蟹籽天使麵
即磨咖啡
凍檸茶
SuperNormal (淘大商場2期) (九龍灣)
九龍灣牛頭角道77號淘大商場2期地下G196-199號舖