2019-07-19
老實說這間放題真係唔去都唔可惜。因為根本唔好食。只有價錢和開放時間可以比分數。我們一班人放工都12點多,所以選擇唔多。我一進店就明白點解收費唔貴。因為根本係一間小店。位和位之間真的很窄。今次朋友見這間店可以食到3點,所以就選擇這間。但這間店其實我地落咩單佢十樣八樣都無曬㗎啦。所以平係好正常呀。最反感係我地唔問佢地都唔會講比我地知無曬食物。令我地一直等。出面可以選擇的食物根本唔多。那些食物要很久才熟。所以兩小時根本唔夠。湯底只覺得係味噌湯味。熟食選擇少。不過佢都有讚的地方。就係飲品多選擇。雖然都係奇怪飲品。但有選擇都係好事。調味料都多。每個人都可以調到一個屬於自己的味道。有些食物就串住,有些食物就無。但老實說根本唔需要串的。因為打邊爐太多竹簽都好麻煩。你有個籬更好啦。無竹簽的食物又拎唔到。
因為根本唔好食。只有價錢和開放時間可以