深水埗區最近開咗好多裝修好靚嘅Coffee Shop,自己本身好鍾意飲咖啡所以得閒就會周圍試吓新嘅咖啡店,可以黎個Cafe Hopping 特輯❤️😃。.Cofflow Coffee 地點係深水埗同太子中間,所以人流會比兩個主區疏落,但正正係咁,呢間復古風咖啡店就算係假日,都唔會人來人往非常擁擠,保留到應有既格調。.咖啡店裝修雅致,分左兩層,兩層位置其實唔太多,二樓好清靜,好適合同朋友甚至帶埋小動物🐶黎消磨時間。去既當日逗留左一段好長嘅時間,眼見好多毛孩家長帶埋自己好可愛嘅小朋友🐶 一齊過嚟嘆咖啡,令到我心情都特別好。.Coffee Shop賣輕食為主,好似沙律、Bagel、仲有佢招牌Hot Cake。提供嘅咖啡種類讀好多,雖然佢為一個好悶既奶啡控,我只係需要一杯靚嘅奶啡。當日亦都見到咖啡師好俾心機慢慢解釋佢哋用嘅咖啡口味比其他顧客聽,呢點要加分。.由於食咗早餐先去同埋得一個人,試唔到佢嘅招牌HotCake。不過眼見好多其他顧客叫,賣相非常之靚。Cappuccino 💲42⭐️4.3/5見到靚咖啡心情都變得好好。呢杯咖啡嘅拉花好靚,咖啡杯亦都好優雅。咖啡味好濃好香,同埋好大杯所以我飲咗好耐

Cappuccino 💲42
⭐️4.3/5
見到靚咖啡心情都變得好好。呢杯咖啡嘅拉花好靚,咖啡杯亦都好優雅。咖啡味好濃好香,同埋好大杯所以我飲咗好耐。總括嚟計好抵飲。
🔸優質咖啡店準備二訪。下次我會空肚過嚟試埋佢地既輕食,同埋帶埋我家小狗🐶一齊過嚟chill一下。
不專業食評 nei.foodie
Cappuccino
$50 (Tea)