2024-10-24 67 views
落親黎深水埗都係掃下街,成日黎親都試個幾間,今日就試下平時bookmark左既新野⋯睇左好耐呢間都立足左一段時間,好啦搵到呢間都叫似有唔少好食評,穩陣d試左一樣先,就試左比較多人食既手撕雞河粉都$38,員工態度,整時間都無問題,因為見佢海報整得唔錯及賣點係個米,等既時候都有期望⋯等左陣⋯見到個真樣都可以,同朋友一齊食大家都覺得都未必有下次⋯難食唔係,好食都一定唔係雞就比較硬少少無乜肉汁⋯河粉就比較粉,無任何米香及滑度可言,好彩個汁都可以,全程我地都可以係唔浪費及可以食既情況下食曬唔知係咪市道都唔係咁好⋯所以水準下降?因為見之前食評都幾好希望小店加油
全程我地都可以係唔浪費及可以食既情況下食曬
唔知係咪市道都唔係咁好⋯所以水準下降?因為見之前食評都