2023-12-11 232 views
一家人去深水埗行玩具街,途經見到呢間純白文青cafe ,一於試下🥰 Cafe空間大,裝潢好舒服,兩個仔都好鍾意🥰我哋點咗:Large炸雞窩夫 太陽蛋煎得好靚😍見到食指大動,炸雞即炸當然香脆,調味得剛好,無坊間嘅過鹹通病👍🏻要讚窩夫🧇麵焗得好脆,配糖漿食好好味👏🏻魷魚墨汁燴飯 口感好好好煙韌,墨汁鹹香好惹味,番茄粒等等增添酸甜口感,唔錯!波子雪糕汽水仔仔一見隔離枱杯雪糕汽水即刻點名話要😆可見吸睛度100分!飲品份量十足有誠意。草莓朱古力雪山脆脆我同細仔就飲甜蜜嘅草莓朱古力特飲,賣相同味道一樣👍🏻甜品試咗新嘢 #鐵觀音伊予柑慕思 原來甜品至係Cafe嘅主打 👀,賣相精緻度拍得住港島一級甜品lv ,大柑慕思有鐵觀音茶香同柑獨有嘅酸甜清新味道,口味獨特新奇✨底部脆果撻同伴碟嘅柑汁、蛋糕等同樣有誠意,每小口都可見心思,讚👍🏻 等我生完BB一定再訪試試佢哋招牌甜品 #tiramisu 🥹

Cafe空間大,裝潢好舒服,兩個仔都好鍾意🥰我哋點咗:
Large炸雞窩夫

魷魚墨汁燴飯

波子雪糕汽水

草莓朱古力雪山脆脆
我同細仔就飲甜蜜嘅草莓朱古力特飲,賣相同味道一樣👍🏻

甜品試咗新嘢 #鐵觀音伊予柑慕思

• 炸雞煎蛋窩夫