💛終於又有餐廳成功列入我嘅私心pick系列✨食太多cafe 有時都想食下其他嘢 & cafe真係好貴QAQSearch咗一輪 搵咗呢間越南餐廳~今次叫嘅全部野都好好食!價錢又唔貴🤩性價比超高!強烈推薦✨!!!-🍰【越式法包】$45✨推薦✨超級爆餡法包!有腩肉 扎肉 肉鬆 酸菜 青瓜 蔥 肝醬法包烘得好脆 但又唔會好硬😋材料超豐富 全部都好夾 加咗酸菜好開胃😋每一啖都好多料 食到肉又食到菜 大滿足呀😋*法包係即包 如果大家有材料唔鍾意食 可以落order嘅時候走呀媽唔食芫荽 所以我哋走咗芫荽~-🐖️【烤豬肉撈檬】$55✨推薦✨撈檬材料都係好豐富!!!有燒豬肉 青瓜 生菜 花生 芽菜 酸菜燒豬肉燒得好香好稔 仲有陣青檸味 解油膩~撈檬同各種草都好夾 食落酸酸甜甜 好fresh🌿-💚【斑蘭綠豆糕】$15✨推薦✨斑蘭糕淡淡斑蘭香 好煙韌綠豆蓉好綿密 兩者好夾 整體唔甜👍🏼*店家仲有好多款$6嘅糕點! (椰汁糕 紅豆糕 榴槤糕…)全部都幾吸引 下次再試😋-✨推薦指數:9.5/10💰人均消費:$57.5⏳等候時間:10mins (平日12:15pm)
💛

終於又有餐廳成功列入我嘅私心pick系列✨
Search咗一輪 搵咗呢間越南餐廳~
今次叫嘅全部野都好好食!價錢又唔貴🤩
性價比超高!強烈推薦✨!!!

🍰【越式法包】$45
超級爆餡法包!有腩肉 扎肉 肉鬆 酸菜 青瓜 蔥 肝醬
法包烘得好脆 但又唔會好硬😋
材料超豐富 全部都好夾 加咗酸菜好開胃😋
每一啖都好多料 食到肉又食到菜 大滿足呀😋

呀媽唔食芫荽 所以我哋走咗芫荽~
越式法包

🐖️【烤豬肉撈檬】$55
✨推薦✨
撈檬材料都係好豐富!!!
有燒豬肉 青瓜 生菜 花生 芽菜 酸菜
燒豬肉燒得好香好稔 仲有陣青檸味 解油膩~
撈檬同各種草都好夾 食落酸酸甜甜 好fresh🌿
烤豬肉撈檬

💚【斑蘭綠豆糕】$15
斑蘭糕淡淡斑蘭香 好煙韌
綠豆蓉好綿密 兩者好夾 整體唔甜👍🏼
斑蘭綠豆糕

*店家仲有好多款$6嘅糕點! (椰汁糕 紅豆糕 榴槤糕…)
全部都幾吸引 下次再試😋
✨推薦指數:9.5/10
💰人均消費:$57.5
⏳等候時間:10mins (平日12:15pm)
越式法包
烤豬肉撈檬