2021-11-08 251 views
深水埗有好幾間餃子店都好出名,今次就試左呢間少啲人講既囍八方,價錢好抵食,三十幾蚊有成十粒餃子😯呢度餃子全部人手新鮮包製,配埋無味精既鮮魚湯,可以話係抵食又好食👍絕對係糧尾恩物🤩1️⃣骨膠鮮魚湯韭菜鮮豬肉餃($34)湯底飲落清淡,冇腥味,清清甜甜咁,飲落好順口😋餃子唔算係好大隻,正常size,但係一碗足足有十隻咁多,夠曬飽。餃子皮好滑,入面既餡料都好新鮮,韭菜豬肉份量都算平均,幾好食。  2⃣️骨膠鮮魚湯西洋菜鮮豬肉餃($36) 一樣有十隻,湯底都係一樣,真係幾清,飲曬成碗都唔會覺得鹹或者口渴😍西洋菜新鮮爽脆,同豬肉味道好夾!

1️⃣骨膠鮮魚湯韭菜鮮豬肉餃($34)

2⃣️骨膠鮮魚湯西洋菜鮮豬肉餃($36)