2023-08-23
☕️之前已經bookmark低呢間餐廳係太子嘅餐廳🍴佢哋嘅咖啡超讚👍咖啡款式多多而且味道濃郁香醇☕️今晚終於🈶️時間過嚟試吓嚕🥳🍴餐廳嘅裝修好型格😍入到去感覺好有韓國cafe feel🇰🇷除咗咖啡出色之外茶👅主食同甜品都唔錯噃✅特別欣賞「貝殼窩夫」🐚呀💯超正呀🥳🥗無花果石榴果黑醋沙律 $105🌈好大份沙律呀🥗沙律菜好新鮮😍夾埋無花果同埋石榴果✅仲有我最鍾意黑醋💯整個個沙律味道超醒胃👅做開胃菜啱曬🥳🐂慢煮黑蒜牛面肉燉意大利飯 $138🌈用牛面肉做嘅意大利飯超正👍牛面頰嘅牛嘅特別部位🐂慢煮黑蒜牛面肉燉意大利燉飯就最鍾意食喇😍牛肉味道濃厚又juicy💯而且份量都唔少呢🥳🍝合桃脆脆卡邦尼粗管通粉 $118🌈卡邦尼配粗管通粉勁正👍個汁🈶️濃郁嘅蛋香醬汁❤️上面鋪滿脆卜卜嘅煙肉🥓好惹味呀🥳🧇草莓玫瑰果醬貝殼窩夫 $115🌈即叫即做嘅貝殼窩夫賣相超靚😍好食又可以打卡喔📷水果滿滿地鋪左係貝殼窩夫上面☝️加埋甜甜香香嘅玫瑰果醬💯我好鍾意呢🥳☕️波納香料奶茶$55🌈呢個茶味道好正😍口感豐富💯味道仲充滿住層次添🥳用嘅係波納澳茶Prana Chai Blend❤️正呀喂🥳🍍新鮮菠蘿冰黑咖啡 $60🌈好特別嘅新鮮菠蘿冰黑咖啡👍
🥗無花果石榴果黑醋沙律 $105
🐂慢煮黑蒜牛面肉燉意大利飯 $138
🍝合桃脆脆卡邦尼粗管通粉 $118
🧇草莓玫瑰果醬貝殼窩夫 $115
☕️波納香料奶茶$55
🍍新鮮菠蘿冰黑咖啡 $60
🌈好特別嘅新鮮菠蘿冰黑咖啡👍酸甜平均💯味道細緻✅新鮮菠蘿同你咖啡豆好夾😍若果你平時都鍾意飲特式咖啡☕️好🈶️新鮮感呀🥳