葵芳新左2-3個月左右架新店可能開店都係年青人 鋪內裝修走清新路線 打破傳統對食泰式野 暗暗黃黃色同多泰國神佛色彩架裝修 幾新鮮!!!佢之前冇做下午茶 所以都冇食過佢 可能第五波肺炎啦 佢地推出左下午茶 價錢都ok 38 雞肉串燒撈檬!雞肉 都大舊 又夠香 底味都足但又唔過咸!!仲會另上沙爹醬 幾貼心! 撈檬果樽汁 好少會見到有青檬!樽汁 酸甜清新 帶微微辣(個樽好干淨 真在小見 好多泰式鋪都唔係太干淨!!)檬粉冇過淋 爽口!!撈檬入面d菜都新鮮爽甜!以38蚊黎講算抵食!泰式凍奶茶 茶味香 奶滑e款杯飲凍飲都唔會搞到隻手又凍又濕都係細心位!加分!!!可能我叫左小冰小甜 所以唔夠突出到個風味!但都係好味 有機會再下正常版本!值得特別表揚 服務員姐姐 問佢地有冇醋 佢地冇 但主動提意問要唔要青檬(今時今日好多都係冇就算唔理你) e個服務態度係好好 同時係另到我會再次去食架原因之一!下次去應該會試一下佢個午餐!
葵芳新左2-3個月左右架新店

可能開店都係年青人 鋪內裝修走清新路線

打破傳統對食泰式野

暗暗黃黃色同多泰國神佛色彩架裝修
幾新鮮!!!

價錢都ok 38 雞肉串燒撈檬!

雞肉 都大舊 又夠香 底味都足但又唔過咸!!

仲會另上沙爹醬 幾貼心!

撈檬果樽汁 好少會見到有青檬!
樽汁 酸甜清新 帶微微辣
(個樽好干淨 真在小見 好多泰式鋪都唔係太干淨!!)

檬粉冇過淋 爽口!!
撈檬入面d菜都新鮮爽甜!
以38蚊黎講算抵食!

泰式凍奶茶 茶味香 奶滑
e款杯飲凍飲都唔會搞到隻手又凍又濕
都係細心位!加分!!!

可能我叫左小冰小甜 所以唔夠突出到個風味!
但都係好味 有機會再下正常版本!

同時係另到我會再次去食架原因之一!

下次去應該會試一下佢個午餐!
2022-01-25
$40 (Tea)
  • 雞肉串燒撈檬