2016-12-08 321 views
因為要幫主子買貓砂於是黎到九龍城揾食,由於時間尚早,未想食正餐,走著走著,發現aeon下面有red mango,之前惠顧過荃灣店的lunch buffet, 藍莓素雪糕好好吃,九龍城分店,除了有buffet吃,亦有多款口味的雪糕,可外帶也可堂食。時間尚早,我們點一人一杯芭菲坐著吃。本來想試芝士餅味,不過芝士餅無貨,店員推介濃情朱古力,就一試吧~55元既濃情朱古力芭菲,份量很大,足夠二人分享,而我就自己獨食一杯~朱古力味濃濃的,但沒有很甜,中間加入了朱古力粒,朱古力脆波,大量燕麥脆粒粒,草莓,仲有brownie,成個配搭都好夾。brownie口感濕潤,入口半溶,同雪糕一齊食口感一流~
時間尚早,我們點一人一杯芭菲坐著吃。

brownie口感濕潤,入口半溶,同雪糕一齊食口感一流~