2023-12-20 15 views
店名: 甘甘好蔗地址: 旺角登打士街55號鴻達樓地下6號舖油麻地站A2出口,行5分鐘前幾日經開旺角就留意到有一間新開嘅茶飲店,見到成間店都係以蔗汁🎋為主題,所以第一眼👀已經俾佢吸引咗,最重要係佢新鮮即榨!佢而家仲有個推廣優惠👍🏻凡購買1️⃣杯飲品,就可以抽獎一次,杯上可以撕開抽獎位置,就有機會獲得飲品一杯❗️嗰日我哋買咗兩杯,其中一杯抽中咗免費送一杯,大家可以去試吓😍環境: 外賣價錢: 4/5味道: 4/5蔗打檸檬❤️❤️❤️❤️❤️$32呢杯香水檸檬🍋再加入新鮮嘅甘蔗,飲落去酸酸甜甜😚,好適合食完晚飯飲番一杯,好解渴🫶🏻。而且飲落去好清新,冇咩負擔嘅感覺🤤生椰拿鐵❤️❤️❤️❤️$40飲落去有一陣淡淡的咖啡☕️香味,再加上椰子🥥嘅配搭,帶出有微苦同埋少少甜嘅味道,而且椰子味好出,完全好夾,好有驚喜☺️
店名: 甘甘好蔗

地址: 旺角登打士街55號鴻達樓地下6號舖