2025-01-04
壽司郎長期有人排隊一定有佢嘅原因,因為佢材料新鮮,價格又相宜,係性價比之選🤩 小熊貓今日自己一個去排咗15分鐘左右就有得入位啦~ 壽司郎一月螃蟹節回歸!有多款蟹肉做嘅料理俾大家選擇🦀 蟹三味最出色係生松葉蟹腳,入口啖啖肉,水嫩幼滑,肉質鮮甜,又唔重海水味,好味!水煮松葉爪下棒肉,熟度剛好,肉質厚實彈牙~ 蟹肉伴蟹膏,最佳組合,而且蟹味濃郁,建議留到最後先食用🐮 日本黑毛和牛配紅酒鵝肝鵝肝軟嫩,入口幼滑,帶微微紅酒味~ 炭火燒慢煮和牛熟到啱啱好,仲見到粉紅色~ 好味嘅,不過小熊貓比較鍾意之前嘅焦糖鵝肝,嗰個入口即溶嘅口感真係一試難忘,希望壽司郎可以再推出壽司郎仲有其他好味嘅壽司啦,小熊貓就特別鍾意食中吞拿魚,唔太肥膩,又有少少魚油脂~ 仲有三八爪魚新鮮滑口,實在滿足到我嘅海鮮胃🥰
🦀 蟹三味
🐮 日本黑毛和牛配紅酒鵝肝