2020-01-12 353 views
呢間漢堡小店只有幾個座位,但食物質素就真係相當唔錯,所有食物都係即叫即做,保證新鮮。Mega Cheese Burger : 漢堡份量頗大,牛肉咬落去極度juicy,而且漢堡嘅醬汁同麵包相當match,當然,如果可以再多少少醬汁就更加好🤤Potato Ball : 份量雖然唔算多,但都係嗰句,勝在夠新鮮脆口,呢間小店嘅炸物一向有返咁上下水準,下次幫襯要再試埋雞翼先🤭總結 : 價格喺呢區尼講可以講算係幾平,食物質素唔錯,老闆又相當親切;唯一美中不足嘅地方就係堂食坐位唔夠🙈不過通常我都會選擇外賣,留返啲座位俾其他人尼嘗試。P.S. 由於太肚餓嘅關係,食咗啖先記起要影相🤣

P.S. 由於太肚餓嘅關係,食咗啖先記起要影相🤣

Potato Ball
2020-01-10
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
Type of Meal
Dinner