2018-09-12 30 views
來銅鑼灣行街梗係要搵返間餐廳食下high tea,過一個relax嘅星期六😀經過揀左呢間joyful dessert house選擇多花款,揀左好耐 乜都想試試食親甜品,我都鍾意揀窩夫系列,所以我最後都係揀咗呢個士多啤梨窩夫。室內環境都舒適,牆上面左佢哋嘅鋪頭名同Facebook用et theme都幾得意。下午茶嚟到就有一個甜品🍮一杯嘢飲免費送架。叫咗咖啡配窩夫朋友就叫咗檸蜜配綠茶心太軟心太軟嚟到,伴碟同擺盆都10分吸引,而且好有高級餐廳嘅感覺。綠茶心太軟再配紅豆蓉同雲呢拿雪糕真係絕配。最好嘅心太軟就係做到一篤開佢就有溶流出嚟暖粒粒嘅蛋糕,配襯凍冰冰嘅雲呢拿雪糕,口感豐富而且又唔太甜,配搭非常好。另外叫左士多啤梨窩夫配曲奇雪糕外脆內軟既窩夫時間教得不錯,配埋蜜糖同士多啤梨 甜甜酸酸,口感豐富
經過揀左呢間joyful dessert house
選擇多花款,揀左好耐 乜都想試試

下午茶嚟到就有一個甜品🍮一杯嘢飲免費送架。叫咗咖啡配窩夫
朋友就叫咗檸蜜配綠茶心太軟
最好嘅心太軟就係做到一篤開佢就有溶流出嚟