2021-08-12 1686 views
生記食家嘅早餐同午餐都有一定嘅水準,此店座落喺港島區黃竹坑南朗山道嘅熟食市場入面,其實一行到熟食市場入面就會睇到呢間嘢,熟食市場入面嘅環境比較狹窄,座位嘅數目亦都唔係太多,環境衛生都只係一般,到處都可以睇到地下遺留咗好多嘅煙頭我喺早餐嘅時段去到,叫咗個雞扒腸仔麵+凍奶茶,雞扒炸得香脆,腸1腸仔就唔知係咪廚師腸,公仔麵嘅麵質唔係彈牙嗰種,但又未至於話難食,凍奶茶都只係一般,奶嘅份量唔夠,甜度亦都差咗些少,但夠凍,幸好本店有老干媽辣椒油供應,用嚟拌公仔麵食都幾香口,微辣,唔錯!順便一提:熟食市場入面係冇冷氣,如果天氣太熱就唔太建議去,而且熟食市場內嘅環境真係一般,只適合趕快用餐嘅人士,如果以價錢嚟講,呢度嘅收費都唔算話好貴,一般打工仔都可以接受。

2021-08-11
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$35 (Breakfast)