2022-02-24
四四方方的包裝得體又大方😂無論買黎送禮定自己食都係不錯之選。 加上每包曲奇都係獨立包裝唔駛驚衛生問題更加唔駛怕曲奇會漏風。 最值得讚的係每塊曲奇都採用新鮮食材無加任何防腐劑👍🏻全新口味:香橙夏威夷果仁材料好足, 每一啖都食到好多橙粒同果仁兩隻味撞埋一齊好夾加上曲奇又脆身整體唔錯雜錦曲奇包括下列八款:提子花旗蔘提子乾帶點花旗蔘味真係第一次食, 口感煙煙韌韌幾香口食完有種提神的感覺香辣蝦米曲奇表面舖上蝦米仔, 賣相幾特別口感食落微辣幾惹味幾創新有驚喜的作品蔥油雞打開包裝聞落感覺似蔥油餅的味道, 越食每啖味道越濃味道幾盞鬼惹味XO醬無眼花曲奇入面的確食到瑤柱絲,真係估唔佢唔到!味道方面完全食唔到瑤柱的腥味, 反而覺得跟曲奇的牛油味好夾唔錯唔錯紅棗女士們應該會幾鐘意, 因為紅棗可以保血,食多少少都唔怕, 而加仲要融合係一塊曲奇上, 肚餓或口痕時拎黎食幾正七味粉七味粉味以為食拉麵先會加,估唔到曲奇都會加😆這想法真係夠哂創意, 但七味粉辣的程度偏重左少少杏脯迷迭香煙韌微酸的杏脯肉再撞上啖啖幽香的迷迭香味道好清新, 就算食哂成塊曲奇尾韻都仲有迷迭香味在口腔
全新口味:香橙夏威夷果仁
雜錦曲奇包括下列八款: