2 day(s) ago 0 views
最近去左天后嘅叁不館食飯,餐廳裝修行港式懷舊風,好有feel!打卡一流!另外而家仲做緊啤酒優惠,兩個人消費滿$500以上並且follow佢哋社交平台就可以用$10買10支啤酒,除返開即係一蚊一支超級抵!食物方面選擇都非常之多,有湯底去到各款食物都好有特色,特別要提海鮮、小食都好出色!笑茄茄牛腩湯呢個湯底嘅名好趣緻,其實係蕃茄牛腩湯,估唔到入面牛腩份量好多,蕃茄味道濃郁又鮮甜復古味沙嗲湯識港式邊爐,最鍾意嗌沙嗲湯,呢度都做得唔錯,沙嗲味濃郁,聞落好香。椒鹽燒賣$68椒鹽燒賣超級大粒!咁大個女都未見過咁大粒嘅燒賣🤣一粒頂出面嘅三粒😍而且炸得外脆內軟,內層嘅魚肉味都好出,推介有三四個人或以上黎一定要嗌!兩個人都可以考慮吓,不過要小心食唔晒,因為真係好大粒😂加拿大象拔蚌刺身 時價見到好多台客都有叫海鮮,我哋都唔執輸,嗌返磅象拔蚌刺身,刺身切得啱啱好,厚薄適中,入口超級新鮮,口感爽彈,份量都好多甘蝦刺身8隻 $198甘蝦刺身同樣大大條又新鮮,入口每啖都好鮮甜手打五寶丸$98五寶丸分別係蝦丸、墨魚丸、牛丸、豬肉丸、鯪魚丸,每款嘅口感都好彈牙,其中牛丸係最出色嘅,牛肉味道濃郁,入口好Juicy。另外

笑茄茄牛腩湯

復古味沙嗲湯

椒鹽燒賣$68

加拿大象拔蚌刺身 時價
見到好多台客都有叫海鮮,我哋都唔執輸,嗌返磅象拔蚌刺身刺身切得啱啱好,厚薄適中,入口超級新鮮,口感爽彈,份量都好多

甘蝦刺身8隻 $198
甘蝦刺身同樣大大條又新鮮,入口每啖都好鮮甜

手打五寶丸$98
五寶丸分別係蝦丸、墨魚丸、牛丸、豬肉丸、鯪魚丸,每款嘅口感都好彈牙,其中牛丸係最出色嘅,牛肉味道濃郁,入口好Juicy。另外蝦丸同墨魚丸都非常唔錯,果然係手打出嚟嘅👍🏻

而其他食物就唔逐一介紹,基本上平時打邊爐會見到嘅食材呢度都有,而且價錢都好公道,份量又多,整體而言覺得好抵食,好啱同三五知己嚟一路飲一路食
  • 手打五寶丸
  • 象拔蚌刺身