Hiring
Up to $21,000
Up to $18,000
See All 5 Jobs
2024-01-31 40 views
嚟到呢間,真係有種搵到寶嘅感覺 🌟。個環境舒服晒,我斯衝叫咗個二人餐,開始嗌湯,係嗰種香濃得滯嘅酸酸地開胃湯,好似提提我:準備迎接美味既來臨!依個湯真係勁過癮!加咗啲錢嗌咗黑松露薯片,脆卜卜,黑松露味勁撲鼻,啲薯片正到彈得嚟!海鮮飯,真係有料到爆煲!啲飯啱啱好,有咬口;舊魚肉嘅質感軟滑,一啖咬落去,簡直幸福死啦!然後係個牛柳,軟滑得黎唔失咬感,滿口嘅肉汁加上啲配菜,簡直美味到炸裂!飯局收尾,我哋要咗個雪糕配牛角包,個牛角脆卜卜,奶香四溢,同埋嗰撻滑既雲呢拿雪糕真係絕配!坐響呢度,同朋友慢慢嘆,就連响嘅風都甜哂 🍦。呢度既食物質素同賣相都好正,下次梗係要再嚟!