2024-08-07 842 views
好耐無去食懷舊鐵板牛扒,原來屯門市廣場都有,個裝修仲新穎時尚啲,對住食肉獸黎講一定會好滿足,啖啖肉!雖然系屯門市廣場,但個門口系對住街,要行出去商場外先搵到。招牌牛柳餐 $1482大塊好厚身既牛柳,叫左7成熟,另外再加左$2生蒜。牛柳切開都仲會見到粉紅色,第一件食既時候因為覺得仲紅,所以會切開放系鐵板熱多陣先食,肉質系ok既,但第二塊切開既時候已經無紅色,食落反而好軟腍,口感好好,所以建議可以放一陣間先切黎食。略嫌覺得蒜蓉汁再加生蒜個味道太過重,蓋過左牛肉既味道,下次我吾額外加蒜都應該好夠味。每月特選晚餐 $190鐵板帶子西冷牛扒2樣我都鐘意食既野放埋一齊,呢份跟薯格,西冷薄身啲所以揀左5成熟,同樣好大塊,帶子有2粒,放左系牛扒上,所以無過熟。西冷既肉同樣幾軟腍。2個跟餐有餐包、餐湯、飲品。而晚餐就會多少少,仲有凱撒沙律同雪糕甜品。

招牌牛柳餐 $148

每月特選晚餐 $190
鐵板帶子西冷牛扒

2個跟餐有餐包、餐湯、飲品。

而晚餐就會多少少,仲有凱撒沙律同雪糕甜品