2023-09-15
一入去就覺得呢度裝修好靚,行英倫風格,好適合浪漫聚會🎈先黎嘅係熱烘烘麵包配橄欖醬,太好食,添加左三次!😋 另一驚喜就係會送一個開胃菜~西瓜凍湯,打開你嘅打開味蕾前菜有用靈感來自西班牙嘅海鮮煎餅🫓陪港式蠔仔🦪醬,好夾呢! 另一道係靈感來自於香港🇭🇰蝦餃配西式菇菌醬,蝦餃好彈牙呢!主菜有魚配梅菜醬,本來一開始聽到梅菜將覺得好古怪,但係食落又唔會好重梅菜味,可以接受。另外仲有好浮誇咁有一下香水噴噴😂 好香呢!另一主菜係乳鴿配紅菜頭醬,未試過食咁多隻乳鴿,無骨之餘仲啖啖肉!最後甜品好推薦鮮果撻配山竹石榴雪糕,個雪糕好特別同埋個味都係第一次見!另外值得一讚嘅係侍應態度非常之好,不時主動加水,同埋問你對餐廳嘅意見。꧁☬小編食左咩☬꧂✅ Seafood Blini✅ Shrimp Ravioli • Morel • Chicken Broth✅ Catch of The Day✅ Roasted Pigeon✅ Fruit Tart • Seasonal Fruits • Rose JellyMangosteen Pomegranate Sorbet • Hazelnut✅ Coffee & Tea
꧁☬小編食左咩☬꧂
✅ Seafood Blini
✅ Catch of The Day
✅ Roasted Pigeon
✅ Coffee & Tea • Local Tea Panna Cotta • Coffee Crumble
Evaporated Milk Gelato • Milk Foam